Contactează-ne acum:

Wraptor A6500

Sistemul Wraptor A6500 este proiectat să aplice rapid etichetele durabile pentru cabluri.

Descriere

Eficiență sporită

Sistemul Wraptor A6500 este un instrument excelent pentru controlul costurilor de producție și creșterea calității identificării, prin imprimarea și aplicarea automată a etichetelor. Identificarea cablurilor are loc în 5 secunde și se elimină atât necesitatea imprimării etichetelor în prealabil, cât și timpul petrecut aplicându-le manual. Tehnologia sistemului Wraptor permite imprimări la 300 dpi pentru coduri de bare, sigle și diagrame și asigură înfășurarea strânsă a etichetei în jurul cablului, cu formarea minimă a bulelor de aer sau a încrețirii.

Etichete durabile pentru cabluri

Sistemul Wraptor A6500 este proiectat să aplice rapid etichetele durabile pentru cabluri de la Brady B-427 din vinil cu autolaminare și B-499 din material textil din nailon cu înfășurare, create pentru a dura chiar în medii industriale dificile. Eticheta cu autolaminare oferă rezistență excelentă la abraziune, carburant și ulei, durabilitate excelentă în exterior, are proprietăți de autostingere și este disponibilă în mai multe culori. Eticheta din material textil din nailon cu înfășurare oferă rezistență la abraziune, carburant, ulei, murdărie, temperaturi ridicate și scăzute și substanțe chimice. Sunt disponibile fișe complete cu date tehnice pentru ambele etichete.

Descarcă fișa tehnică

Download Resurse

Suita Brady Workstation Basic Software este inclusă pentru fiecare imprimantă, tot ce trebuie să faceți este să o descărcați pe Workstation.BradyID.com/Free


Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Vă rugăm să ne contactați pentru a accesa serviciul de demonstrare a capacităților imprimantelor Brady!

Avantajele noastre

Construim parteneriate de afaceri pe termen îndelungat cu clienții noștri.

Oferim produse de calitate premium și prețuri negociabile la comenzile ferme.

Prin rețeaua noastră de distribuție acoperim întreaga țară și livrăm rapid produsele comandate.