Contactează-ne acum:

BradyPrinter i7100

Noua imprimantă industrială de etichete BradyPrinter i7100 este o imprimantă de etichete fiabilă, extrem de rezistentă și de precisă, care imprimă rapid pe o serie largă de materiale de identificare de înaltă calitate pentru o mare diversitate de aplicații, inclusiv identificarea cablurilor, a plăcilor de circuite imprimate și a articolelor și componentelor.

Descriere

Fiabilă și rapidă

Imprimanta BradyPrinter i7100 oferă imprimarea extrem de precisă a etichetelor pentru provocări legate de identificarea în volum mare, esențială pentru companii. Imprimanta dispune de un procesor intern puternic, oferă o viteză de imprimare de până la 300 mm/s, imprimare extrem de clară la 600 dpi și este proiectată să proceseze până la 7000 de etichete pe zi. Precizia ridicată a imprimării este realizată prin alinierea centrală a imprimărilor pe o serie largă de materiale de identificare de înaltă calitate pentru o mare diversitate de aplicații. Imprimanta i7100 dispune, de asemenea, de role de tipărire interschimbabile pentru a optimiza durata de viață a capului de imprimare.

O serie largă de aplicații

Imprimanta BradyPrinter i7100 poate imprima pe o serie largă de materiale de identificare a etichetelor, de înaltă calitate, durabile și de specialitate, pentru producători de echipamente electronice, aeronautice, de apărare și transport public, industria automobilelor, logistică, de infrastructură ICT și de telecomunicații. Materialele de etichete includ etichete circulare termocontractabile, etichete cu rezistență termică ridicată pentru plăci de circuite imprimate și etichete durabile pentru articole și componente, cu rezistență ridicată la abraziune, substanțe chimice, temperaturi extreme și radiații UV.

Pentru a spori și mai mult versatilitatea și compatibilitatea cu automatizarea a imprimantei, sunt disponibile produse suplimentare și accesorii, inclusiv o mare diversitate de sisteme de tăiere a etichetelor, derulatoare, senzori și tehnologii precum funcția de „dezlipire și prezentare” pentru separarea automată a etichetei de folie.

Descarcă fișa tehnică

Download Resurse

Suita Brady Workstation Basic Software este inclusă pentru fiecare imprimantă, tot ce trebuie să faceți este să o descărcați pe Workstation.BradyID.com/Free


Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Vă rugăm să ne contactați pentru a accesa serviciul de demonstrare a capacităților imprimantelor Brady!

Avantajele noastre

Construim parteneriate de afaceri pe termen îndelungat cu clienții noștri.

Oferim produse de calitate premium și prețuri negociabile la comenzile ferme.

Prin rețeaua noastră de distribuție acoperim întreaga țară și livrăm rapid produsele comandate.