Contactează-ne acum:

BMP™61

Imprimanta de etichete BMP™61 oferă performanța ridicată conform așteptărilor dvs. Datorită portabilității, conexiunii rapide wireless, precum și gamei largi de etichete care pot fi folosite,este cea mai bună soluție pentru mai multe probleme de identificare.

Prevăzută cu tampoane din cauciuc presat și ecran tactil în culori vii, respectiv marcajele afișate pe ecran, imprimanta de etichete BMP™61 va fi un partener de încredere în munca dvs. de identificare de zi cu zi, în anii ce vor urma.

Descriere

Performanță înaltă

Prin viteza de tipărire de 33,8 mm/secundă, modelele de etichete, applicațiilor de creare a etichetelor, dispozitivul de tăiere inclus și opțiunea de înseriere a datelor, imprimanta BMP™61 va fi un partener robust pentru tipărirea de etichete la fața locului.

Tipărește la o rezoluție de 300 dpi pe materiale de înaltă performanță

Imprimanta robustă BMP™61, care funcționează pe principiul transferului termic poate tipări pe o varietate largă de etichete continue și individuale, de la tuburi termocontractabile până la etichete autolaminante și etichete cu profil înalt, la o lățime de până la 48,76 mm.

Descarcă fișa tehnică

Download Resurse

Suita Brady Workstation Basic Software este inclusă pentru fiecare imprimantă, tot ce trebuie să faceți este să o descărcați pe Workstation.BradyID.com/Free


Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Vă rugăm să ne contactați pentru a accesa serviciul de demonstrare a capacităților imprimantelor Brady!

Avantajele noastre

Construim parteneriate de afaceri pe termen îndelungat cu clienții noștri.

Oferim produse de calitate premium și prețuri negociabile la comenzile ferme.

Prin rețeaua noastră de distribuție acoperim întreaga țară și livrăm rapid produsele comandate.