Contactează-ne acum:

Imprimantă color pentru etichete BradyJet J5000

Cu ajutorul BradyJet J5000 se pot tipări rapid marcaje de siguranță, etichete informative și marcaje tubulare chiar și la fața locului. Prima imprimantă cu jet de cerneală de la Brady combină viteza mare de tipărire color cu materiale fiabile de etichete pentru realizarea marcajelor de securitate pentru mediul interior.

Descriere

Imprimanta color pentru etichete BradyJet J5000 poate tipări indicatoare color de securitate și de informare, logo-uri și fotografii la calitate fotografică. Mesajele color și de rezoluție mare atrag atenția asupra lor și pot fi utilizate cu succes la marcajele de securitate și tubulare, respectiv pentru etichetele de informare care facilitează luarea deciziilor la locul de muncă.

Marcaje fiabile

Prin tehnologia cu jet de cerneală, BradyJet poate tipări pe suporturile de etichete fiabile Brady din vinil și poliester. Materialele disponibile la dimensiuni între 5,08 și 20,32 cm pot fi tipărite rapid, putându-se fabrica marcaje de securitate ușor aplicabile de interior, etichete de informare și de marcare tubulară.

Soluție rapidă

BradyJet poate tipări marcaje și etichete color fiabile cu o singură trecere, la o viteză maximă de până la 15 cm/secundă. Proiectarea marcajelor și a etichetelor se face într-una din aplicațiile platformei Brady Workstation, pe un calculator, urmând câțiva pași. În combinație cu aplicațiile Brady Workstation, BradyJet poate deveni dispozitivul periferic al oricărei companii, în care este necesară tipărirea rapidă sau înnoirea marcajelor de securitate color de mare rezoluție pentru interior, a etichetelor de informare și a marcajelor tubulare.

Download Resurse

Suita Brady Workstation Basic Software este inclusă pentru fiecare imprimantă, tot ce trebuie să faceți este să o descărcați pe Workstation.BradyID.com/Free


Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Vă rugăm să ne contactați pentru a accesa serviciul de demonstrare a capacităților imprimantelor Brady!

Avantajele noastre

Construim parteneriate de afaceri pe termen îndelungat cu clienții noștri.

Oferim produse de calitate premium și prețuri negociabile la comenzile ferme.

Prin rețeaua noastră de distribuție acoperim întreaga țară și livrăm rapid produsele comandate.