Contactează-ne acum:

Imprimante Etichete Industriale și Securitate în Muncă


COVID-19: Soluții pentru a vă păstra oamenii și locul de muncă în siguranță

COVID-19: Soluții pentru a vă păstra oamenii și locul de muncă în siguranță

La Brady, monitorizăm îndeaproape impactul COVID-19 (coronavirus) și am implementat cu succes contramăsuri pentru a rămâne operaționale și pentru a asigura continuitatea activității într-un mod sigur și în deplină conformitate cu reglementările guvernamentale. Ne propunem să continuăm să răspundem nevoilor dumneavoastră de identificare și siguranță pentru oamenii, produsele și spațiile dumneavoastră.


Instrumente de control al deversărilor

Instrumente de control al deversărilor

Deversările necontrolate pot avea un efect devastator asupra mediului, oamenilor și activităților comerciale din apropiere precum și asupra viitorului unei companii. Pregătirea pentru deversări este o bună practică de management și, în numeroase țări, o cerință legală. Cea mai bună pregătire este susținută de instrumente profesionale, care pot contribui la prevenirea costurilor majore pentru amenzi, daune și curățarea poluării.


Etichete, tuburi termocontractabile și marcaje cabluri

Etichete, tuburi termocontractabile și marcaje cabluri

Brady oferă soluții complete de identificare și etichetare industrială pentru dezvoltarea productivității, performanței, securității și protecției în cadrul companiilor. Tipăriți etichete unice în cele mai diverse domenii, pe materialele noastre de calitate excelentă, care pot fi aplicate pe cabluri și conductori, plăci de circuite imprimate și componente, materiale pentru datacom și laborator etc.


Imprimante și echipamente

Imprimante și echipamente

În oferta Brady se regăsește o gamă largă de dispozitive și echipamente specializate pentru identificare și marcare. Tehnologia de tipărire prin transfer termic, materialele precum și adezivii de înaltă calitate, garantează obținerea etichetelor de certificare a calității necesare pentru nevoile de identificare a companiei sau întreprinderii. Prin gama largă de imprimante, care cuprinde toate modelele, începând de la cele portabile, până la imprimantele de înaltă productivitate ce asigură tipărirea și aplicarea etichetelor, Brady răspunde cu succes pretențiilor în creștere în domeniul identificării.


Scanere

Scanere

Cititoarele manuale și automate a codurilor de bare lineare sau 2D sunt componente indispensabile ale sistemelor fiabile de trasabilitate și a manipulării fluxurilor de produse din procesele de producție și depozitare. Scanerele de calitate permit citirea rapidă a datelor și de la distanțe mai mari.


Software

Software

Pachetele de programe utilizate la proiectarea și realizarea etichetelor reprezintă componentele indispensabile ale soluțiilor complete de identificare. Programele LabelMark™ și CodeSoft® sunt necesare pentru realizarea simplă a etichetelor, iar MarkWare™ – pentru realizarea șabloanelor tabelare grafice, a marcajelor și a etichetelor pentru conducte.


Semne de securitatea muncii

Semne de securitatea muncii

La alegerea semnelor de securitatea muncii, pe lângă conținut, este foarte important a se avea în vedere și rezistența materialului din care acestea sunt confecționate.


Lockout / Tagout (LOTO) - Blocare / Marcare

Lockout / Tagout (LOTO) - Blocare / Marcare

Anual, la nivel european, mii de persoane sunt rănite în cursul reparațiilor sau a lucrărilor de întreținere efectuate asupra utilajelor industriale. O cauză principală a acestor accidente sunt sursele de energie neasigurate. Sistemul LOTO (Lockout/Tagout) reprezintă o oportunitate modernă de prevenire a situațiilor nedorite din timpul lucrărilor de întreținere.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!