Contactează-ne acum:

Materiale de instruire

Implementarea cu succes a procedurii Lockout/Tagout necesită 3 pași.


Materiale de instruire

Materiale de instruire

1. Realizarea unui plan scris

Mai ales cu privire la auditul de securitate, identificare și gestionarea resurselor energetice la diverse unități și echipamente tehnologice. Va conține bugetul și limitele în timp al întregului proces, până la testarea finală și punerea în practică. În etapa de pregătire, experții Brady vă ajută la identificarea resurselor energetice, recomandă anumit elemente de fixare și prezintă procedura propusă.

2. Instruirea personalului

La instruire, vor participa în primul rând angajații implicați direct în procesul de mentenanță, și toți ceilalți angajați care pot intra în contact cu sursa de energie respectivă.

Compania Brady dispune de materiale pentru organizarea și planificarea instruirilor destinate angajaților, care se finalizează cu un scurt test privind cunoștințele despre proceduri și protocolul de semnare cu privire la participarea la curs. Totodată, suntem pregătiți să susținem aceste cursuri cu experiența noastră proprie și eventual prin participarea personală.

3. Proceduri de executare

Asigurarea tuturor elementelor Brady Lockout/Tagout necesare, ca de exemplu a dispozitivelor de blocare, lacătelor, etichetelor de identificare, benzilor pentru lacăte și altor accesorii propuse pentru auditare, depozitarea acestora în locul specificat și verificarea periodică a utilizării lor de către angajații serviciului. Verificarea continuă a procesului și observarea eventualelor riscuri rezultă în îmbunătățirea mediului de muncă, fapt care oferă o prevenire de grad înalt a accidentelor.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!