Contactează-ne acum:

Marcaje pentru cabluri, conductori și panouri

Brady oferă o gamă largă de etichete, tuburi termocontractabile, marcaje și stegulețe de marcare utilizate la etichetarea și marcarea cablurilor și conductorilor. Materialele sunt disponibile în diferite variante adecvate pentru diverse tehnologii de imprimare.


Etichete autolaminante

Etichete autolaminante

Material ușor de manipulat, care se lipește bine pe suprafețele curbate, pe cabluri și conductori. Dispune de o suprafață albă imprimabilă și o „limbă” transparentă care se aplică pe indicator. Limba transparentă servește ca strat de protecție pentru inscripționare, rezistent la factorii externi.


Tuburi termocontractabile

Tuburi termocontractabile

Tuburile termocontractabile imprimabile, se potrivesc perfect pe conductori și cabluri în vederea asigurării izolației maxime și a identificării durabile. Marcajul înfășoară complet conductorul și face posibilă marcarea rapidă și durabilă.


Etichete tip colier

Etichete tip colier

Etichetele tip colier de la Brady pentru marcarea conductorilor și cablurilor sunt materiale foarte apreciate, a căror parte îngustă se înfășoară pe cablu, iar partea mai lată este destinată păstrării informațiilor.


Etichete înfășurabile

Etichete înfășurabile

Brady oferă etichete pretipărite sau blanc pentru marcarea conductorilor din aplicațiile electrice (care conțin cifre și litere), respectiv inscripții și indicatoare de protecție împotriva atingerii. Etichetele pentru conductori, fabricate din diverse materiale și în diferite stiluri, pot fi folosite în numeroase domenii.


Cartele cu etichete de marcat cabluri și conducte

Cartele cu etichete de marcat cabluri și conducte

Brady oferă etichete pretipărite sau în blanc pentru marcarea conductorilor din aplicațiile electrice (care conțin cifre și litere), respectiv inscripții și indicatoare de protecție împotriva atingerii. Etichetele pentru conductori, fabricate din diverse materiale și în diferite stiluri, pot fi folosite în numeroase domenii.


Marcarea componentelor

Marcarea componentelor

Materialele etichetelor folosite de Brady la marcarea componentelor electronice sunt proiectate special pentru a rezista la medii extreme.


Marcaje pentru cabluri

Marcaje pentru cabluri

Marcajele pentru cabluri de la Brady asigură o indicare clară în aplicațiile de interior și de exterior. Marcajele pot fi atașate de cabluri cu ajutorul colierelor, fiind disponibile și în variantă autoadezivă.


Inserții și suporturi

Inserții și suporturi

Datorită execuției speciale tubulare, suporturile de inserții pot fi montate pe cabluri de mai multe dimensiuni.


Marcaje pentru reglete

Marcaje pentru reglete

Aceste marcaje înguste speciale sunt ideale pentru marcarea regletelor. Sunt disponibile în diferite variante adecvate pentru diverse tehnologii de imprimare.


Dulapuri și tablouri electrice

Dulapuri și tablouri electrice

Soluții de etichetare pentru panouri electrice.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!