Contactează-ne acum:

Marcare a podelelor

Gamă completă de soluții de marcare fiabile, destinate podelelor cu trafic ușor, mediu și greu.


Marcare a podelelor

Benzi fiabile pentru marcarea podelelor

O soluție pentru toate nivelurile de trafic

În funcție de nivelul de trafic al podelei, Brady oferă 3 tipuri de benzi fiabile pentru marcarea podelelor, cu posibilitate de codificare cromatică. Benzile din vinil sunt adecvate pentru utilizarea temporară în zonele cu trafic ușor și ideale în timpul evenimentelor Lean sau Kaizen. Banda ToughStripe, fabricată din poliester, este mai adecvată pentru aplicarea permanentă în zone cu trafic mediu, cu acces pietonal și vehicule ușoare. Cea mai nouă bandă de la Brady, ToughStripe Max, este concepută pentru zonele cu trafic mai greu și motostivuitoare.

Siguranță pentru pietoni, eficiență pentru vehicule

Podelele clar marcate reprezintă o soluție practică de separare a traficului pietonal de benzile pentru vehicule în depozite și zonele logistice. În mod similar benzilor de trafic de pe drumurile publice, acestea contribuie la sporirea siguranței și eficienței pentru toți utilizatorii. Pietonii pot vedea imediat culoarele pe care se pot deplasa în siguranță, în timp ce zonele de trafic dedicate vehiculelor sporesc eficiența acestora."

Marcarea podelelor susține conformitatea cu Directiva U.E. 92/58/CEE, care prevede obligația angajatorilor de a amplasa semne de siguranță și/sau protecție a muncii acolo unde acestea sunt necesare. Anexa V a Directivei, care privește cerințele minime referitoare la semnele utilizate pentru obstacole și zonele periculoase, precum și marcarea culoarelor de trafic, prevede, în plus, identificarea clară a culoarelor de trafic pentru vehicule, prin benzi continue, de culoare clar vizibilă, dacă acest lucru este necesar pentru protecția lucrătorilor.


Indicatoare de podea

Indicatoare de podea

Sunt destinate marcării zonelor periculoase. Instrucțiunile de siguranță sunt amplasate în locurile la care se referă informațiile de atenționare. Aceste indicatoare sunt fabricate din poliester, – tipărirea este protejată de o folie laminată transparentă de protecție. Adezivul de înaltă calitate Brady asigură aplicarea pe majoritatea suprafețelor curate, uscate și plane.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!