Contactează-ne acum:

BradyGrip™: Etichete Autoadezive cu Arici (Scai) pentru Legături de Cabluri

BradyGrip™ este soluția eficientă pentru identificarea rapidă și gruparea legăturilor de cabluri, cu ajutorul etichetelor autoadezive cu arici (scai).


Identificarea eficientă și gruparea rapidă a legăturilor de cabluri este în prezent extrem de facilă datorită parteneriatului între Brady și VELCRO®. BradyGrip™ - imprimare pe bandă autoadezivă cu arici (scai) - este soluția unică care permite etichetelor să fie imprimate rapid pentru folosirea acestora pe legături de cabluri pentru o identificare ușoară. Fiind fixate pe partea moale a benzii autoadezive, etichetele cu arici (scai) se pot repoziționa sau scoate cu ușurință, fără a reface întreaga eticheta sau bandă pentru legătura cablurilor. Doar imprimați și lipiți - este chiar atât de simplu!

Avantaje

  • Eficiență ridicată: Identificați și grupați cablurile într-un timp scurt și intuitiv
  • Aplicare și înlăturare rapide: Aplicați, repoziționați sau scoateți rapid eticheta de pe materialul legatură al cablurilor
  • Fiabilitate: Sunt o alternativă sigură pentru legăturile din nylon care pot cauza defectarea cablurilor prin strangularea acestora
  • Adaptabilitate sporită: Puteți customiza dimensiunile etichetei prin imprimarea pe un material mai îngust sau pe unul mai lat.
Etichetare legaturi cabluri, etichete arici

Etichetare cablu, rezerva
Aplicare etichete arici
Etichetare cabluri cu etichete arici, scai

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!