Contactează-ne acum:

Lacăte Brady


Lacăte Brady

Lacăte Brady

Lacăte cu diferite chei

Lacătele Brady sunt livrate implicit cu chei individuale. Acest lucru înseamnă că cheia aferentă unui lacăt nu poate deschide un alt lacăt. Lacătele Brady sunt prevăzute cu inserții de cilindru cu 5 sau 6 tije, care garantează siguranța și protecția. Inserțiile cilindrului și cheile sunt fabricate conform unor standarde stricte, care permit producerea unor cantități mari de chei unice și lacăte și la care posibilitatea deschiderii unui lacăt cu o altă cheie este foarte redusă.

Lacăte cu chei identice

Aceste lacăte se pot deschide cu aceeași cheie Această posibilitate este de preferat la manipularea mai multor lacăte de același angajat.

Lacăte cu chei universale

Cheia universală permite deschiderea lacătelor cu chei diferite (non-interschimbabile). Acest tip de cheie permite deschiderea lacătului în caz de pericol. Cheia universală de păstrează într-un loc sigur, accesibil numai persoanelor autorizate.

Lacăte cu cheie universală principală

Acest sistem este rentabil pentru grupurile speciale, în care fiecare grup dispune de propria cheie universală pentru lacătele proprii, dar, în caz de nevoie, cheia universală principală deschide toate lacătele.

Descarcă fișa tehnică

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!