Contactează-ne acum:

ToughWash™ Series: Etichete rezistente la spălare extremă

Etichetele ToughWash™ rezistente la spălare suportă temperaturile, substanțele corozive, lichidele sub presiune înaltă și spălările frecvente din industria de prelucrarea a alimentelor și băuturilor.

Etichetele dezvoltate de experții în materiale de la Brady și testate prin proceduri reale de spălare sunt combinate cu o structură specială de rezistență, astfel că nu se rup și nu cad.


Etichete ToughWash™

Etichete ToughWash™

Brady B-855 ToughWash este o etichetă rezistentă la spălare, fiabilă, imprimabilă, auto-aderentă pentru industria prelucrătoare de alimente și băuturi. Etichetele cu construcție robustă rezistă la condițiile extreme întâlnite în cursul spălării, fiind testate până la temperatura de spălare de 80°C și presiunea de 1500 PSI.A Brady.

Brady B-854 ToughWash Metal detectable este o etichetă detectabilă cu detector de metale, rezistentă la spălare, fiabilă, imprimabilă, auto-aderentă pentru industria prelucrătoare de alimente și băuturi, care poate fi detectată cu ajutorul detectoarelor de metale disponibil în comerț. Etichetele cu construcție robustă rezistă la condițiile extreme întâlnite în cursul spălării, fiind testate până la temperatura de spălare de 80°C și presiunea de 1500 PSI.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!