Contactează-ne acum:

Aparate de etichetat

Dispozitivele portable de tipărire a etichetelor de la Brady utilizează principiul calibrării automate cu ajutorul tehnologiei smart chip. Interschimbarea mai multor tipuri de materiale și casete permite soluționarea la locul de muncă a oricărui tip de etichetare. Este ideală la aplicațiile la care necesarul de tipărire este de max. 1000 de etichete pe zi, iar modelele superioare se pot conecta și la PC.


BMP™21 Plus

BMP™21 Plus

Combinația unui exterior robust și a funcțiilor de tipărire inteligente pentru conductori, cabluri și suprafețe plane.


BMP™21 Lab

BMP™21 Lab

Marcajele pentru laboratoare, dimensionarea automată pentru ampulă/tub, casetele cu fixare rapidă, acumulatorul reîncărcabil litiu-ion și garanția de doi ani sunt caracteristici cumulate care fac din BMP™21 Lab un dispozitiv de înaltă performanță și accesibil destinat etichetării rapide și eficiente în orice tip de laborator.

Imprimanta portabilă de etichete BMP™21 Lab dispune de un exterior robust și capacități inteligente de tipărire, performând bine și în cele mai grele condiții. Materialele etichetelor sunt de înaltă calitate, special proiectate pentru condițiile de laborator și asigură etichete cu un aspect profesional pentru mostrele de laborator și alte lucrări.


BMP™41

BMP™41

Etichete tipărite pentru diverse aplicații. Printre cele mai importante aplicații se află marcarea cablurilor, a tuburilor termocontractabile, etichetarea plăcilor, a regletelor, pregătirea panourilor comutatoare, identificarea generală. Tipăriți totul odată, într-o singură etapă!


BMP™51

BMP™51

Dacă aveți nevoie de etichete clare și fiabile în orice împrejurare, atunci veți avea nevoie de imprimanta de etichete Brady BMP™51. Produsul asigură o tipărire clară, formatare simplă, dimensiuni ale etichetelor și portabilitate corespunzătoare pentru etichetarea echipamentelor datacom, identificare în laborator, amplasamente și etichetare de securitate.


BMP™61

BMP™61

Imprimanta de etichete BMP™61 oferă performanța ridicată conform așteptărilor dvs. Datorită portabilității, conexiunii rapide wireless, precum și gamei largi de etichete care pot fi folosite,este cea mai bună soluție pentru mai multe probleme de identificare.


BMP™71

BMP™71

BMP™71 este o imprimantă complexă, de calitate superioară, având multiple funcționalități BMP™71 este recomandată pentru marcarea în domeniul telecomunicațiilor/rețelelor de date sau a cablurilor electrice și a conductorilor industriali și este un partener ideal pentru realizarea indicatoarelor de sănătatea muncii și de securitate aplicate în industria prelucrătoare.


Imprimante Brady, Partener de Incredere

Avantajele Imprimantelor Brady


Bună – sunt o imprimantă Brady. Sunt numită adesea cea mai bună parteneră. Haideți să ne cunoaștem!

Când căutați o parteneră de imprimare, ați putea crede că suntem toate la fel. Aruncați o privire rapidă comparativă și veți vedea imediat cât de diferite sunt de fapt imprimantele, în special când e vorba de terminat treaba cu ușurință și cu rezultate excelente. Așadar, haideți să construim această relație. Să vă arăt avantajul Brady.


Nu vin cu mult bagaj în relație

Cu mult mai puține componente, termin rapid ce îmi dați de făcut.

 • Mai puține componente
 • Timp de încărcare mai scurt
 • Mai puțini timpi neproductivi

Mă pricep să comunic

Tehnologia de imprimare inteligentă înseamnă că știu ce imprim, iar timpul de configurare și creare a etichetelor se înjumătățește!

 • Încărcare într-o clipă
 • Pentru profesioniști ca dvs. de la profesioniști ca mine

Am nevoi mici de întreținere

Încarc panglica cu cerneală într-o clipă, citesc automat materialele și efectuez calibrări corespunzătoare.

 • 1 pas rapid față de 5 pentru încărcarea panglicilor cu cerneală

Mă pricep să vă citesc gândurile

Designul meu intuitiv permite schimbarea rapidă a materialelor.

 • Etichete în mult mai puțini pași

Vă ofer exact ceea ce doriți de la mine de fiecare dată

Lucrez mai inteligent și mai rapid, astfel încât eticheta dvs. spune ce trebuie, unde trebuie, iar dvs. transmiteți o imagine optimă.

 • Lucru mai inteligent
 • Economisiți aproape 2 minute la fiecare imprimare

Vă ofer spațiul de care aveți nevoie în această relație

Cu mine vă puteți ocupa de mai multe lucruri simultan, folosind ecranul și tastatura în același timp.

 • Folosiți ecranul și tastatura în același timp

Îmi pasă de lucrurile dvs.

Tehnologia mea de imprimare inteligentă și cartușul cu panglică cu cerneală plat contribuie la reducerea pierderilor.

 • Cartușul cu panglică cu cerneală plat facilitează activitatea

Mă adaptez la schimbări

Dacă aveți nevoie să imprimați pe diverse materiale, parcurg procesul rapid și ușor

 • Calibrarea automată a materialelor noi

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!