Contactează-ne acum:

Alimentator de etichete ALF14

Alimentator de etichete Brady ALF14

Alimentatorul de etichete Brady poate fi incorporat în liniile de producție SMT și reprezintă o soluție accesibilă de identificare.

Descriere

Alimentatoarele automate de etichete AMS ALF14

Gama de alimentatoare de etichete AMS ALF14 se caracterizează printr-o structură fiabilă, care pot fi adaptate cu ușurință la orice lățime de etichetă și de bandă cuprinsă între 5 x 5 și 53 x 53 mm. Nu în ultimul rând AMS ALF14 au costuri foarte competitive.

De asemenea, toate modelele din gama ALF14 sunt realizate modular, astfel că în cazul înlocuirii echipamentelor de aplicare și implementare nu trebuie schimbat întregul echipament de alimentare cu etichete.

Este suficientă înlocuirea adaptorului pentru mașina de alimentare, ceea ce reprezintă 20% din costurile totale a unui echipament nou complet.

Sistemul de transport complet automatizat al alimentatoarelor de etichete asigură poziționarea reproductibilă a etichetelor prin sistemele de aplicare și implementare. Citirea și alimentarea simplă și rapidă poate ține pasul cu cele mai moderne utilaje, iar execuția compactă restrânge la minim locul ocupat de echipament.

Etichete de identificare speciale pentru circuite imprimate

Produsele din gama etichetelor Brady UltraTemp™ pot fi livrate blanc sau pretipărite conform specificațiilor, fiind gata de utilizare pe alimentatoarele ALF14. Etichetele UltraTemp rămân întregi și lizibile pe parcursul întregului proces de producția a circuitelor imprimate, rezistă la numeroase substanțe chimice, temperaturi și presiuni; fiabilitatea materialului și a imprimării asigură identificarea în întregul lanț de alimentare.

Totodată, aceste etichete au fost create conform necesităților automatizării moderne. Alimentatoarele de etichete AMS ALF14 și etichetele speciale de la Brady reprezintă o soluție automatizată foarte eficientă de etichetare pentru liniile de producție SMT.

Cum influențează trasabilitatea industria de asamblare a componentelor electronice?

  • Trasabilitatea poate reduce refuzul clienților cu 84%;
  • Produsele defecte costă mai mult de 835.000.000$ în industria electronică;
  • Soluția de trasabilitate poate însemna o economie directă de până la 10% a costurilor de producție.

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Solicitare pentru demonstrarea imprimantei

Vă rugăm să ne contactați pentru a accesa serviciul de demonstrare a capacităților imprimantelor Brady!

Avantajele noastre

Construim parteneriate de afaceri pe termen îndelungat cu clienții noștri.

Oferim produse de calitate premium și prețuri negociabile la comenzile ferme.

Prin rețeaua noastră de distribuție acoperim întreaga țară și livrăm rapid produsele comandate.