Contactează-ne acum:

Instrumente de control al deversărilor

Deversările necontrolate pot avea un efect devastator asupra mediului, oamenilor și activităților comerciale din apropiere precum și asupra viitorului unei companii. Pregătirea pentru deversări este o bună practică de management și, în numeroase țări, o cerință legală. Cea mai bună pregătire este susținută de instrumente profesionale, care pot contribui la prevenirea costurilor majore pentru amenzi, daune și curățarea poluării.

Brady oferă mai multe instrumente de control al deversărilor, pentru deversări pe sol, care pot fi implementate proactiv sau reactiv, pentru a absorbi și/sau a preveni răspândirea deversărilor.

Prezentare

Deversări produse petrochimice Inainte

Fără măsuri de control deversări

Deversări produse petrochimice Inainte

După adoptare măsuri


Limitarea proactivă a deversărilor

Echipamentele și utilajele la care pot apărea scurgeri sau butoaiele și containerele medii pentru lichide din depozite pot fi dotate cu instrumente de limitare a deversărilor pentru a preveni poluarea și accidentele de la locul de muncă.

Limitarea proactivă a deversărilor
Platforme și paleți

Platforme și paleți

Cu o capacitate de 80 de litri, platformele pentru controlul deversărilor cu 2 butoaie, manipulabile cu motostivuitoare, reprezintă o metodă rentabilă de limitare a scurgerilor cu potențial de pericol din zonele de depozitare și distribuire a butoaielor. Fiecare punte modulară are cleme integrate pentru o conectarea simplă și sigură a mai multor punți și crearea unei platforme particularizate de depozitare a butoaielor.


Berme

Berme

Pentru a limita în mod proactiv deversările din butoaie și containere medii pentru lichide, oferim soluția reutilizabilă Rigid Lock Quickberm, cu greutate redusă, destinată lucrului în condiții grele, foarte practic de utilizat și instalat. Laturile pot fi rabatate pentru a permite trecerea motostivuitoarelor și desfășurate din nou pentru limitarea deversărilor.


Covoare absorbante

Covoare absorbante

Culoarele și pasajele nu devin alunecoase datorită covoarelor și mochetelor pentru controlul deversărilor, care absorb și rețin uleiurile, lichidele și alte tipuri de deversări. Sunt create pentru a rezista în cele mai dure aplicații și sunt ideale pentru zone și posturi de lucru cu trafic intens. În comparație cu un covor de intrare, covoarele și mochetele absorbante oferă tracțiune mai bună, reduc alunecarea și previn răspândirea lichidelor dintr-o zonă în alta..


Bariere

Bariere

Barierele absorbante sunt tuburi fiabile, flexibile, care rețin și absorb lichidele. Barierele se mulează pe colțuri și pe suprafețe neregulate pentru a absorbi deversările și scurgerile, prevenind răspândirea lichidului în alte zone.


Perne

Perne

Pernele absorbante sunt ideale pentru utilizarea sub utilaje cunoscute pentru pierderi sau scurgeri. Pernele sunt ușor de îndepărtat și pot absorbi lichide pe bază de ulei și apă din zone greu accesibile, inclusiv colectoare de lichide, bazine de colectare și bazine din exterior.


Limitarea reactivă a deversărilor

Când soluțiile de limitare proactivă a deversărilor nu sunt suficiente sau nu sunt instalate, sunt disponibile instrumente de control al deversărilor, pentru a preveni răspândirea deversărilor și pentru eliminarea acestora.

Limitarea reactivă a deversărilor
Lavete

Lavete

Lavetele tăiate în prealabil sunt rentabile și convenabile pentru ștergerea sau colectarea scurgerilor. Sunt disponibile versiuni cu scame minime și puteți alege dintre 3 categorii oferite: regim greu, mediu și ușor, în funcție de volumul deversărilor de eliminat.


Role

Role

Lavetele sunt disponibile și în role continue, pentru a acoperi rapid suprafețe mai mari și a absorbi deversări, scurgeri și pierderi care s-au răspândit deja.


Bariere

Bariere

Utilizate în principal ca instrument proactiv, barierele sunt suficient de flexibile pentru a crea rapid un mic baraj care limitează răspândirea unei deversări care s-a produs deja.


Substanțe granulare

Substanțe granulare

Aceste particule mici, libere dintr-o substanță absorbantă granulară sunt ideale pentru aplicații în care o lavetă sau o rolă nu ar fi adecvată. În aceste cazuri, o substanță absorbantă granulară poate absorbi lichide din fisurile și crăpăturile din diverse suprafețe.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!