Contactează-ne acum:

Battery Block

Ușor de folosit și potrivit pentru un număr mare de vehicule industriale, dispozitivul de blocare electrică BatteryBlock este o completare excelentă pentru setul dumneavoastră de instrumente de siguranță pentru întreținere.


Siguranță în derularea operațiunilor de întreținere

Dispozitivul de blocare BatteryBlock neutralizează alimentarea cu energie electrică prin blocarea conexiunilor între vehicul și bateria sa. În timpul întreținerii, specialiștii pot bloca vehiculul cu până la două lacăte de blocare. Pinii non-conductori ajută ca dispozitivul să rămână bine prins pe poziție în timpul perioadelor mai lungi de întreținere și la ieșirea din ture. Dacă cheile lacătelor se află în posesia lucrătorilor implicați în operațiile de întreținere sau a unui manager, accidentele cauzate de alimentarea prematură cu energie electrică a vehiculelor pot fi evitate.

Vezi detalii tehnice

Blocare baterii
Blocare baterii

Potrivit pentru un număr semnificativ de vehicule

Dispozitivul de blocare BatteryBlock poate fi utilizat pentru neutralizarea fluxului de energie al tuturor vechiculelor alimentate de o baterie cu conectori 175A sau 350A. Acest dispozitiv neutralizează în mod eficient un număr semnificativ de motostivuitoare, elevatoare, nacele tip foarfecă, stivuitoare, carturi electrice. Dispozitivul de blocare a fost conceput dintr-o singură bucată pentru a limita pierderea pieselor mici și pentru a spori ușurința în utilizare.

BatteryBlock

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!