Contactează-ne acum:

Etichetare generală și marcarea obiectelor

Brady oferă o paletă largă de etichete pentru aplicații industriale generale, de exemplu pentru ambalaje, etichetarea plăcuțelor de date, marcarea obiectelor și pentru alte tipuri de etichetare de uz general. Etichetele sunt disponibile cu diverse straturi de acoperire: lucioase, mate sau metalice.


Marcarea obiectelor și a plăcuțelor de date

Marcarea obiectelor și a plăcuțelor de date

Brady oferă o gamă largă de produse pentru identificarea obiectelor. Alegeți categoria cea mai potrivită pentru nevoile dvs. din lista de mai jos.


Etichete de protecție a mărcilor și de securitate

Etichete de protecție a mărcilor și de securitate

Brady și partenerii companiei vă ajută în procesul de recunoaștere a punctelor vulnerabile de pe internet și din lumea reală și asigură protecția corespunzătoare. Brady asigură soluțiile de securitate personalizată prin aplicarea concomitentă a tehnologiilor de etichetare și ambalare ascunse și aparente.


Etichete de service și editabile

Etichete de service și editabile

Etichetele noastre se pot folosi pe mașini și utilaje, în vederea asigurării funcționării și lucrului în condiții de siguranță.


Etichete WEEE/RoHS

Etichete WEEE/RoHS

Etichete și produse de identificare WEEE (directivă europeană privind deșeurile electrice și electronice) în vederea asigurării conformității cu directiva (RoHS) privind utilizarea materialelor periculoase.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!