Contactează-ne acum:

Despre noi

Compania noastră este distribuitor autorizat al produselor Brady în România. Misiunea noastră este de a furniza soluţii de identificare inovatoare, care sporesc siguranţa, securitatea, productivitatea şi performanţa clienților noștri.

Brady Corporation este un producător și distribuitor internațional de soluții complete de identificare, atenționare și etichetare pentru protejarea oamenilor în cadrul unităților lucrative. Produsele Brady ajută clienții să își sporească siguranța, securitatea, productivitatea și eficiența și includ etichete, semne de informare și atenționare, dispozitive de siguranță pentru blocarea instalațiilor în cazul inspecțiilor periodice, echipamente de imprimare și software de performanță ridicată

Fondată în 1914, compania are o bază diversă de clienți în electronice, telecomunicații, producție, electricitate, construcții, medicale, aerospațiale și o varietate de alte industrii.

Brady produce şi comercializează:

  • Produse pentru aplicaţii de identificare şi siguranţă, cum ar fi semne şi marcaje, precum şi imprimante şi software pentru producerea etichetelor;
  • Produse pentru identificarea cablurilor, inclusiv materiale şi instrumente de etichetare pentru marcarea sârmei şi cablurilor pe piaţa instalaţiilor electrice şi de telecomunicaţii;
  • Produse de identificare de înaltă performanţă, inclusiv etichete şi semne care rămân lizibile şi cu aderenţă ridicată, chiar şi în medii dure;
  • Piese cu ştanţare de precizie, inclusiv materiale ştanţate şi secţionate în mod particularizat, utilizate la telefoane celulare, pagere, unităţi de disc pentru computere şi componente electronice pentru industria producătoare de maşini.
Servicii complete Lockout-Tagout pentru controlul surselor de energie periculoase

Cerinţe legale impuse de Uniunea Europeană privind lucrările de întreținere:

  • Recomandările UE 89/655 precizează cerinţele minime privind siguranţa și sănătatea in timpul utilizării echipamentelor. Paragraful 2.14 prevede faptul că „orice echipament de lucru trebuie prevăzut cu dispozitive ușor de identificat ce au rolul de a izola echipamentul de toate sursele de energie".
  • Norma EN 1037 privind siguranţa echipamentelor definește măsurile referitoare la izolarea alimentării cu energie a mașinilor și la disiparea energiei pentru a preveni pornirea accidentală, periculoasă, a alimentării cu energie a echipamentelor. Aceste măsuri au rolul de a asigura efectuarea in deplină siguranţă a intervenţiilor in zone expuse pericolelor.
  • Directiva europeană CEE 89/655 prezintă reglementările minime pentru siguranţa și protecţia lucrătorilor care desfășoară activităţi de service asupra echipamentelor industriale.