Contactează-ne acum:

Etichete de identificare profesionale personalizate

Soluții fiabile pentru cerințe de identificare specifice.

Brady dezvoltă etichete și soluții de identificare fiabile care rezistă la temperaturi extreme, substanțe chimice, presiune sau fricțiune. Aceste etichete testate oferă mai multă siguranță în unitățile de lucru, depanarea mai eficientă, trasabilitatea completă și alte avantaje legate de identificare în aplicații și medii dificile.


Etichete de identificare profesionale personalizate

Etichete de identificare profesionale personalizate

Toate suprafețele, orice mediu

Chiar și suprafețele complexe din medii industriale dificile pot fi identificate în mod durabil cu o etichetă de identificare profesionistă. Brady recurge la știința materialelor, expertiză și experiență globală într-un mare număr de industrii pentru a dezvolta etichete de identificare care aderă pe suprafețe curate, cu asperități, cu ulei și cu pulbere și care rămân lizibile când sunt expuse la temperaturi extreme, substanțe chimice, abraziune și presiune.

Eticheta dumneavoastră de identificare

Companiile care întâmpină provocări legate de identificare pot contacta Brady pentru a găsi o soluție durabilă. Echipele de servicii pentru clienți și de cercetare și dezvoltare pot propune o etichetă standard sau pot studia și construi etichete noi pentru a soluționa cerințe de identificare unice. Componentele disponibile pentru etichete personalizabile includ materiale de etichete, adezive, straturi superioare, folii de laminare, dimensiuni, culori, forme, dispuneri și materiale imprimate în prealabil.

Imprimabile la fața locului

La fel ca etichetele standard, și etichetele personalizabile pot fi imprimate sau finalizate oriunde. Instalați actualizarea de firmware pe imprimanta dvs. de etichete Brady cu capacitate de personalizare, încărcați rolele de etichete personalizate, adăugați manual sau automat informațiile specifice care trebuie imprimate și pe care trebuie să le afișeze și identifice eticheta.

Folosind etichete de identificare durabile și conforme cerințelor dvs. de la Brady, veti obține avantaje importante cum ar fi: sporirea productivității, creșterea eficienței mentenanței, trasabilitate completă, creșterea nivelului de siguranță din unitățile de lucru precum și de alte avantaje legate de identificare.

Pentru mai multe informații privind produsele noastre,
vă rugăm să ne contactați! +4 0372 757 966

Solicită oferta personalizată!